Vec kot mala malca.

MalMal

Radi kuhate?

Tečaji in delavnice

Vsak moj obisk je zastavljen tako, da lahko sodelujete pri oblikovanju menija in kasneje tudi neposredno pri pripravi jedi. Tako se lahko, če želite, naučite osnov in malih trikov, ki bodo vaše kuhanje in dojemanje hrane spremenili za vedno. Od razlage enostavnih postopkov do oblikovanja kompleksnih okusov, vi določite temo, jaz pa vam jo poskušam čim bolj približati. Naj bodo to hitri obroki za vsak dan, zdravi zajtrki, kosila, malice in večerje, do pravih restavracijskih jedi z več komponentami. Ste naveličani priprave vedno enakih jedi? Skupaj lahko razmislimo o različnih pripravah sestavin, ki jih običajno kupujete. Učenje lahko poteka ena na ena ali v skupini in je primerno tako za odrasle kot tudi najmlajše. Vse potrebne pripomočke priskrbim jaz.

https://unsplash.com/@quanle2819
Imate idejo?

Sodelovanja

Za dobro idejo sem vedno odprt. V kolikor imate podjetje ali ste posameznik, ki bi rad predstavil izdelek ali storitev, organizira marketinško kampanjo, dogodke ali pa ima preprosto le zanimivo idejo, vas vabim, da me kontaktirate in ob kavi se bomo pogovorili o možnostih za sodelovanje.

https://unsplash.com/@quanle2819
Organizirate dogodek?

Catering

Za manjše dogodke v skladu z vašimi željami pripravimo pogostitev iz svežih, lokalnih in sezonskih sestavin ter s pijačo po vaši izbiri. Pripravimo ponudbo, kjer boste za svoj denar dobili kar najboljšo kvaliteto. Po potrebi uredimo tudi pohištvo (barske ali običajne mize, stole, sedežne garniture, točilne pulte, svetlobne in okrasne elemente).

https://unsplash.com/@quanle2819
Imate restavracijo?

Gostovanja

Za popestritev ponudbe v svojem lokalu lahko organizirate dogodek, za katerega vam pripravim meni in nato na samem dogodku tudi sodelujem pri pripravi. Smernice seveda določite vi, glede na siceršnjo ponudbo ali kontekst dogodka. V kolikor želite prenoviti ponudbo v vašem lokalu, restavraciji oz. gostilni, vam lahko priskočim na pomoč pri oblikovanju celotnega menija, posameznih sklopov ponudbe ali pri ustvarjanju 'trademark' jedi. Vzporedno s tem vaš kader tudi izobrazim glede priprave novih jedi ali optimiziram že obstoječ delovni proces.

https://unsplash.com/@quanle2819
Radi obdarujete?

Darilni boni

Vsi vemo, da je lepo biti obdarovan, a še lepše je, ko daruješ sam. Zato lahko moj obisk podarite komu drugemu (npr., za rojstni dan, obletnico, praznik ali ostale posebne priložnosti) in mu tako omogočite nepozabno izkušnjo. O detajlih korisčenja ugodnosti se dogovorimo ob nakupu, bone pa lahko prevzamete osebno ali preko e-pošte.

https://unsplash.com/@quanle2819
Je problem lokacija?

MalMal stanovanje

Če bi radi izkusili MalMal, pa nimate prave lokacije, ker je vaše stanovanje premajhno, zastarelo ali pa se vam le ne da pospravljati, je idealna rešitev stanovanje v središču Ljubljane, ki ga lahko za nekaj ur (ali tudi noč, ki sledi) najamete in tako elegantno rešite težavo. V kolikor niste iz Ljubljane, lahko ta obisk izkoristite tudi za ogled središča mesta in starega mestnega jedra, ki leži le nekaj korakov stran. Stanovanje se sicer oddaja na platformi airbnb in je popolnoma opremljeno.

https://unsplash.com/@quanle2819