Po dolgem času z vami spet delim recept, tokrat za eno od jedi, ki se redno znajde tudi na meniju pri MalMal.
Po dolgem času z vami spet delim recept, tokrat za eno od jedi, ki se redno znajde tudi na meniju pri MalMal.
Ne vem zakaj, a tale kombinacija je ena mojih ljubših, kadar je zunaj res mraz.
Nagradna igra za uporabnike instagrama, kjer lahko osvojite večerjo za 6 oseb.
Morda ni vsak dan primeren za obisk restavracije, je pa zagotovo primeren za dobro hrano!
Ko se začne na tržnici pojavljati mlad krompir in domače kumare, je čas za tole.
Pozimi, ko je tudi hrana bolj krepka, pašejo tudi bolj konkretni okusi gin tonicov.
Lokacija je poleg družbe ključna za dobro vzdušje, ki je osnova za uživanje ob dobri hrani. In nekatere lokacije so zares nevsakdanje, zanimive.
Ob delu z ljudmi je pogosto težko najti ravnovesje: na eni strani je potrebno gostom ustreči, po drugi strani pa ohraniti bistvo pri stvareh, ki jih zagovarjaš.
Pogosto so najboljše najbolj enostavne stvari. Super primer, da to res drži, je dober kruh z dobrim olivnim oljem.
MalMal bučna juha je gostovala v oddaji 24 ur Pop In na Pop TV.
Ob koncu poletja smo na terasi z razgledom na Ljubljano pripravili zelo posebno zaroko.
Za projekt Vitka Ritka smo pripravili tri zanimive recepte z melancani.
Ena meni ljubših stvari pri projektu MalMal je osebni kontakt. Vsak dogodek je zgodba zase, zato je vedno zanimivo.
Rojstni dan je za večino ljudi poseben dan. Sploh, če praznujejo okroglo številko. Najbolj zahtevni prepustijo organizacijo ostalim in ga spremenijo v celovit dogodek.
Na zabavah imam sam najraje manjše prigrizke, saj tako lahko sam določam, kaj in koliko bom pojedel - in predvsem poskusim čim več različnih stvari. :)
V tokratnem kombiniranju okusov s Thomas Henryjem smo pripravili noro dobro poletno kombinacijo. Svežina manga, polnost mandljev in šampinjonov ter lahkotnost poširane trske, ki je sicer riba, ki jo pri nas poznamo predvsem kot polenovko oz. v obliki bakalarja, na zahodu pa jo cenijo bolj kot brancina ... kombinacija je zares neverjetna.
V sodelovanju s Thomas Henryjem ustvarjamo kombinacije, kjer njihove pijače povežemo s hrano. Pristop je torej enak kot pri vinski spremljavi v restavraciji, vsaka jed dobi svojo pijačo.
Nagradna igra za uporabnike instagrama, kjer lahko osvojite večerjo za 6 oseb.
Hitri in enostavni recepti za lahke in okusne obroke, namenjene kurjenju med samoizolacijo pridobljenih kilogramov.
S Knorrom in portalom Okusno.je smo za projekt Kuhinja prihodnosti pripravili nekaj zanimivih receptov s poudarkom na sestavinah, ki ob pridelavi manj obremenjujejo okolje in so zato dolgoročno bolj vzdržne za vse nas.
Tokrat pa nekaj o samooskrbi, odvisnosti od uvoza in podpiranju lokalnih ponudnikov.
Podari nekomu gajbico s sestavinami za ustvarjanje okusnih kosil in kupi še eno zase ter preizkusi nekaj super hitrih receptov.
Ideja za valentinovo večerjo, ki smo jo preizkusili z Rebeko Dremelj in dvema ne-kuharjema.
Jar podarja MalMal večerje in Platinum Plus kapsule za pranje posode.
Becelova akcija na portalu Okusno.je z recepti in nasveti za zdravo prehranjevanje.
Obsežen intervju z Majo Fister o mojem delu s hrano in glasbo, ozadju, nastopu v Masterchefu in razmišljanju o povsem življenjskih stvareh.